Vart fan är världen på väg????

Är det nån som hört reklamen för dejtingsidan Victoria Milan???
Jag trodde först att det var ett skämt men efter att kollat upp sidan så inser jag att det inte är det. 
VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK NÄR DET BEHÖVS DEJTINGSIDOR FÖR UPPTAGNA???
Så här beskriver dom sin sida:

"Victoria Milan är Nordens första datingsida för gifta och samboende människor som söker en affär. Oavsett om du söker efter en anonym webflirt, engångsaffär, en affär utanför landsgränsen eller en långvarig affär i verkligheten, så erbjuder Victoria Milan en trygg och diskret mötesplats på nätet där du kan komma i kontakt med andra människor som lever i ett förhållande. Du kommer att möta människor i samma känslomässiga situation som dig själv och, med vår hjälp, få möjligheten att inleda en affär som lägger stor vikt på att bevara din identitet, konfidentialitet och säkerhet.
"

Hur KAN man uppmuntra människor att ha en affär? Jag tycker det är skamligt och oförsvarbart av skaparna bakom siten att göra sig pengar på folks otrohet! Har ni NÅGON aning om hur ont det gör? Hur lång tid det tar att våga lita på folk efter en otrohet??Har Ni någon aning om hur många familjer Ni splittrar???

Och vad är det för människor som söker sig till siten?
OM DET INTE FUNGERAR I DEN RELATIONEN DU ÄR I -BRYT UPP! Men gå inte över den osynliga gränsen som kommer krossa någons hjärta och förtroende. Jag har aldrig kunnat förstå att man kan vara otrogen, om man tycker om någon, älskar någon så vill man väll inte vara med någon annan? Okey förhållandet är dåligt, passionen är död och kärleken bytts ut till vanan men lämna då relationen i stället på ett ärligt vis och SEN ut på marknaden och jaga... Det är bara osäkra, fega, lögnaktiga, patetiska och uppmärksamhetskåta idioter som är otrogna, sådana som totalt saknar självförtroende och självkänsla och som lever på bekräftelsen från andra. En riktig man eller kvinna för den delen behöver inte lockas av gräset på andra sidan för han eller hon vet sitt eget värde och vet att den dom är med är den bästa som finns -annars hade dom inte varit med den personen!

Until death do us part that's what I believe in

Shopping shopping!

Det är tur att man kan shoppa på nätet för när det e sånt här väder så vill man inte direkt gå ut, jag gillar verkligen snö, det är mysigt om man befinner sig inomhus dvs...
Var inne på eleven.se och köpte en superbra olja till håret, den gör mirakel för såna som jag som har stort lockigt hår och från Nelly två klänningar och ett par röda skor, röda skor e fasen hett alltså detta blir mina 4e röda skor!

Mirakeloljan!

Röda skor!

 

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MITT BIDRAG I TÄVLINGEN PÅ APOLLO

http://mythos-beach.apollo.se/nIT0D

 


Har du barnasinnet kvar?

Igår spenderade jag kvällen med att titta på barnprogram, ja alltså såna som jag själv gillade som liten. Nån som minns Linus på linjen? eller Trasdockorna? Det var mina favvoprogram men jag kan fortfarande idag tycka dom är roliga.

 

Däremot avskydde jag Joelbitar och Rädda Joppe. Tyckte att Joel var läskig och ungen i Rädda Joppe var klumpig som gång på gång förlorade sin mullvad hahaha Vad hade Du för favoritprogram som liten?


Skjut mig SNÄLLA!!!

HELVETE vad ont det gööööööööööööör!!!!!!!!
Kan någon skjuta mig??? Jag betalar bra!

Tvättade ren foten från blodet och satt i isvatten men inte fan hjälper det! Ringde sjukvårdsupplysningen och berättade vad som hänt och dom sa att man gör inget åt brutna/krossade/stukade tår, däremot kunde jag få åka till akuten och få smärtstillande sa dom, dock är väntetiden typ 100timmar och smärtstillande har jag bra grejer hemma så nu jäklar blandas det piller hej vilt! Har jag tur så somnar jag väll av alla och sover bort smärtan.

Kom på ett annat sätt, om man typ står på foten så gör det så fruktansvärt ont att jag nästan svimmar vilket gör att när jag sen lyfter foten och inte stödjer på den mer så gör det mindre ont, men efter ngra minuter gör det så ont att jag har lust att hugga av mig foten... nu gör det ont igeeeeeeen!!!!!

Var e yxan? hmm...


Skadad igen! VARNING otäck bild!!!

Har så ont att jag knappt kan skriva!
Fick en 20 kilos byrålåda rakt ner på foten idag och kanten på den träffade precis på den lilla "knogen" man har på tårna, ni vet den som gör att man kan böja tån... Jag skrek rakt ut en jävla massa svordommar och sen började jag gråta av smärtan, sen började det rinna blod och hela strumpan vart blodig =(

Som tur var hände det vid kvart i sju då jag påbörjat stägning men dom kunderna som var i butiken trodde nog att jag dött minst!!! Tog mig dubbelt så lång tid att stänga, sen var jag tvungen svabba upp blodet och fick knappt på mig stövlarna. Kunde knappt gå till bussen och väl hemma funkade inte hissen kände mig fruktansvärt ynklig då...
Tog av mig strumpan och så här såg det ut jäkla massa blod:

 

Nu behöver jag VERKLIGEN semester!!!

Så snälla gå in på denna länken och rösta på mig, man kan rösta en gång per dag!

http://mythos-beach.apollo.se/nIT0D


RÖSTA PÅ MIG!!!

RÖSTA HÄR PÅ MITT BIDRAG!




Vinter vs Sommar

Det är faktiskt mysigt med vinter... dvs om det snöar och snön ligger kvar. Glögg, lussebullar, julpynt, levande ljus, jullåtar och tja allt får lite mer mysfaktor helt enkelt. Men det räcker med December månad, sen vill jag ha sommar igen... Varför kan man inte bo i ett land där det är varmt och soligt fram till 1a December och sen ska det poff slå över och bli vinter? Men summan av kardemumman är ändå att sommar och sol är det bästa...

Jag funderar redan på lite resor, det börjar kittlas i min resenerv... tänker kanske Thailand i Februari sen blir det absolut Grekland i sommar, kanske jag gör två vändor dit... måste se vad jag glömde kvar förra sommaren... Sen vill jag se nått jag inte sett förut... Nån som har nått tips på land som inte består av så mycket turister?

Thailand

Thailand

Thailand

Thailand


Jag blottar mig!

Det är fredagskväll. För dom flesta är det "fredagsmys" sitta hemma med chips och dipp, äta en god middag med familjen se på idol och kanske en film... precis som jag idag och så ofta gör. Ändå ringer min telefon och det trillar in sms efter sms med frågor om jag är ute? Ska du med ut? Kommer du förbi den och den klubben sen?

Partyprinsessa säger många. Är jag det? Är det den bilden folk har av mig bara för att jag syns på en del mingelbilder och det är dom jag väljer att lägga upp? Vill folk se bilder på mig läsandes en bok? Eller när jag tar en powerwalk? När jag målar naglarna? Ganska trist tycker jag men det kanske är det folk vill se...

Hade som status på min FB härom dagen att jag lagade paj, fick väldigt mycket respons och ifrågasättanden som fick mig tillsammans med smsen och telefonsamtalen ikväll att börja fundera på om de murar jag byggt för att skydda mig själv från att bli sårad fäller mig till viss del... Är den bilden folk har av mig en handlingsförlamad partyprinsessa som är helt inkompetent? och varför ser inte folk bortom det? Är allt folk ser denna ytan? Byggde jag muren så bra att ingen tar sig förbi?

Jag har varit med om vissa riktigt svåra saker i mitt liv, för var sak har jag blivit starkare men också försiktigare. Jag väljer vilka sidor utav mig jag vill visa för folk beroende på hur dom beter sig mot mig. Om en person är snäll och omtänksam får den personen se dom goda sidorna från mig, väljer man att vara dryg och kaxig så kan jag vara det tillbaka allt för att hålla mig på samma nivå som den personen jag träffar och jag gör det med ärlighet, det är inget spel, men jag väljer att låta personer se de delar av mig som speglar deras egna.

Men till alla er som dömmer mig så vill jag fråga:
-Är det Ni som är så förblindande och dömmande att Ni inte kan se bortom fasaden? Vad vet Ni mer om mig än de vimmelbilder Ni ser?

Vet Ni tex:
Att nått av det roligaste och underbaraste jag vet är att träffa Lindas barn? Att få tvillingarna att skratta så dom kiknar, att sitta och ha djupa disskutioner eller leka med Isabell och Bianca och att bara att få känna deras ovillkorliga kärlek gör att hela jag fylls av glädje?

Att jag är otroligt omtänksam.

Att jag gärna köper med mat eller godis så fort jag ska till en vän.

Att om en vän är sjuk så ser jag till att vara där med medicin, mat och kanske en film.

Att jag inte kan ens kan räkna hur många gånger jag tröstat och hållt om mina vänner när dom varit ledsna.

Att jag aldrig varit otrogen.

Att jag varit i ett 8år långt förhållande.

Att jag under dessa 8år var ute på krogen kanske max 10 ggr.

Att jag är väldigt öppensinnad oavsett vad det gäller.

Att läsa böcker är mitt största intresse och att jag läser minst en bok i veckan.

Att jag kört speedway.

Att jag är löjligt romantisk.

Att jag aldrig rest till ett "party" ställe och inte kommer göra det.

Att jag ofta reser själv ut i världen.

Att jag är värdelös på att ljuga.

Att jag alltid vill se till att dom jag älskar är skyddade från allt ont.

Att dömma och placera folk i olika fack görs oftast utav andra människor som är trångsynta och som inte ser längre än vad deras näsa räcker, folk som inte ens tar sig tid att se om det finns något mer. Partyprinsessa är ganska ofarligt om man jämför med dom som blir dömda för att dom kommer från andra länder, dom som har ser annorlunda ut m.m

"Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down"



Tröttnat!

Kände verkligen idag att jag INTE orkar äta mer mat på restaurang, vill ha hemlagat så bestämde mig för att göra Johannas supergoda tacopaj... den är såpass enkel att även jag klarar den =)

Här kommer hennes recept:

Till pajdegen använde jag:
3 dl Fullkornsvetemjöl
1 1/2- 2 tsk bakpulver
(rör ihop)
100-125 g smör
1/2 dl vatten
Hacka smöret och kleta ihop med torrvarorna. Häll sedan i vattnet.
400 g köttfärs
och
en påse tacokrydda!
(stek som vanligt..)
Tryck ut pajdegen i lagom passaden form
och
hällöver den stekta tacofärsen
Ovanpå det smetar man ut:
1 burk Philadelphia ost
som blandats med
1 burk creme fraich
innan..
Du tar enkelt en slickepott och smetar ut det ovan på!
och så in i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter!
Tills själva smeten fått lite fin gyllenbrunfärg!


Steka köttfärs =)


Pajdeg & cremefraice/philadelphia blandning



Köttfärs, blandning och ost på toppen



FÄRDIGT!!!

....och det blev supermega gott! Jag kan om jag vill haha!

Dagens...

Dom flesta som bloggar kör med dagens outfit. Jag tänkte bryta det mönstret och köra med Dagens positiva och Dagens negativa och nämna en sak som jag anser varit poitiv och en sak som varit negativ under dagen som en del i att se vad jag uppskattar och blir glad av och vad som påverkar mig negativt så jag i fortsättningen kan undvika det.
Så...

Dagens Positiva:

Det var soligt när jag gick till jobbet

Dagens Negativa:

Somnade om i morse och gick inte alls upp så tidigt som jag tänkt mig.


T9 kaos!

Skrattade igår så jag höll på att kissa på mig när jag läste igenom mina sms konversationer som skett under helgen... detta med T9 (heter det så) är inte alltid helt lyckat när man är ute och skriver snabbt... Tappade bort Malin flera gånger inne på Rose och så här såg vår konversation ut:

Jag: 0.55 Var är ni? Är hos Charlie.
Jag: 2.22 Är hos Charlie
Jag: 2.44 Är hos Charlie nu
Malin: 3.26 Är du hemma nu?
Jag: Snapsär. Är pojk snart.
Malin: Ja kommer aldrig radera det meddelandet. Är du hemma?
Jag: Hahaha snickare

Charlie är bartendern och vår allmänna mötesplats är i hans bar vilket min mobil uppenbarligen vet för när jag börjar skriva "Är" så dyker resten upp av sig själv... resten av meddelandena är en fin ihopsättning av olika ord som jag tydligen använder ofta hahahaha

Snyggaste kvinnan & mannen

Detta är i mitt tycke den absolut snyggaste tjejen och mannen som finns...

Mayrin Villanueva...

och snyggaste kille är defenitivt

Johnny Depp


Alla kvinnor är till salu bara prislappen är rätt.

Jag hamnade i en diskussion om just detta idag, där jag hävdade att alla kvinnor är till salu bara prislappen är den rätta, min vän höll inte med. Men jag står fast vid min åsikt. Malmskillnadsgatan är full av prostituerade, vi har lyxeskorter och sen de berömda goldiggersen som söker efter en rik man som kan betala allt åt dom. Jag tycker att allt detta är en form av försäljning av sig själv.

Missförstå mig inte nu, jag är faktiskt för prostitution och tycker att det ska vara lagligt att både köpa och sälja sex i Sverige, vi bestämmer alla över vår kropp och har rätt att använda den som vi själva vill. Vi får pirca den, tatuera den, operera in silicon, fettsuga den och göra i stort sett vad som helst men vi får inte sälja det som så många ger bort gratis??? Jag tror att genom att göra det lagligt så kan man ha en bättre koll så inte minderåriga råkar illa ut och förhoppningsvis hindra människohandel.

Jag går ut rätt mycket och ser mycket hemska saker, jag ser småtjejer raggla hemåt med en betydligt äldre man efter att spenderat ett par timmar vid deras drinkbord är det inte en form av att sälja sig själv för ett par glas skumpa? Eller dom som ger en avsugning för en lina... Om vissa säljer sig så billigt vad är det som säger att vi inte alla är till salu då?

Om vi tar ett drastiskt exempel... Vi säger att du av någon anledning skulle hamna på gatan, du har ett barn och ingen mat, du tigger men får aldrig tillräckligt med pengar för att mätta er båda. Om någon erbjöd dig en summa pengar för ett ligg skulle du då verkligen inte göra det? Är din värdighet värd mer än ditt barns hungriga mage?

Allt har sitt pris -Vad är ditt?

En helg att minnas...

Det har varit en väldigt underlig men tokrolig helg med massa galenskap!
På fredagen skulle jag och Rosanna ta en lugn utgång och medans vi väntade på en vän som satt och gjorde klar sin helkroppstattuering (som btw är asgrym) så bestämde vi oss att åka till söder och hänga lite där. Väl på plats springer jag på en bekant jag inte sett på flera år och det blev ett väldans babblande om gamla minnen tills han tyckte att absint shots var en bra ide, eftersom jag inte dricker sånt så avstod jag, det gjorde dock inte dom andra vilket resulterade i att kvällen avslutades tidigt för vissa hahaha. Vi som var kvar drog vidare till Collage och mötte upp lite folk för att avrunda kvällen på hells.



På lördagen kom Erika över och vi bestämde oss för att möta upp Johanna i stan, det blev en sväng på Pure innan vi tyckte det var dags att gå "hem" hem till Rose alltså =P vart man än går så är nog Rose trevligast, alltid springer man på massa vänner och med Charlie i baren kan det inte bli mer än Jackpot! Vi dansade så mycket att jag fortfarande har träningsvärk idag!



Söndag är som alla vet vilodagen och den tillbringades med bio och mat var och såg Due date, sjukt rolig film och så mkt popcorn har jag inte ätit på läääänge... Vill man få ett gott skratt så ska man verkligen se den filmen!

Helgens stora fråga: Är sendrag i snoppen nånting positvt?

Helgens make over: Utförde jag på tre killars frisyrer med ett otippat verktyg =P

Helgens högsta klackar: Rosanna

Helgens otippade välgärning: Taxichaffisen som körde hem mig gratis

Helgens dummaste komentar:

Kille: -Har du kola?

Jag: -Nej men du kan nog köpa det i baren.

Killen kollar skeptiskt på mig och säger:

-Inte coca cola...

Då gick det upp ett ljus för mig vad han ville ha för kola.

Jag: -Nej jag sysslar inte med sånt.

Kille: -Det borde du det är grymt.

Droger ÄR inte grymt och jag har aldrig provat och kommer aldrig göra det!

 


Så lite kan göra så mycket =)

Jag har som ni vet en hel del skumma kunder som kommer till butiken men ibland dyker det upp små guldkorn. Som idag när en man i 80-års åldern köpte mig rosor för jag varit så snäll och hjälpt honom vid flera tillfällen när han bytt och ändrat sig flera gånger i frågan om vilket smyckeskrin han skulle köpa för att lägga sin avlidna hustrus smycken i, han sa att jag var en väldigt trevlig ung dam =)

Tänk att så lite vänlighet och omtanke kan göra så mycket! Han var så glad över min hjälp och jag blev paff och otroligt rörd över hans vänliga gest, jag gjorde jue bara mitt jobb...

Det var en perfekt start på helgen!
Japp det är helg för mig nu... LÅNGLEDIG jippiiii!!!!

Landet Mellanmjölk!

Just nu är jag så fruktansvärt trött och irriterad på Sverige och alla mellanmjölksmänniskor! Vart är alla galna freaks? Dom som vågar sticka ut ur mängden och inte vara som alla andra??? Nej i lilla landet mellanmjölk där ska vi alla vara lika, tänka lika, tycka lika och se likadana ut. Att sticka ut och vara freaky det är läskigt!

Vi ska ha vårt fredagsmys, vårt 8-17 jobb, vårt radhus och parmiddagar, grabbarna tar en öl på puben och ser på fotboll och tjejerna tar ett glas vin och snackar om hur (o)lyckliga dom är och alla fel det finns på Nisse, Kalle, Jocke eller vad fan dom nu heter!

Tack och lov finns det några som vågar sticka ut, dom dansar på bardisken som om det vore den sista dagen dom levde, reser världen runt ensamma, dom strippar som jobb, har extrema åsikter (och vågar stå för det) dom springer på swingersklubbar med sina partners och dom vågar göra och utforska allt minst en gång och dom skiter FULLSTÄNDIGT i vad andra tycker för det är deras liv!

All respekt till dom som VILL leva i mellanmjölksvärlden men jag blir galen på folk som säger jag kan inte, jag vågar inte och så kan man väll inte göra. Jo det kan du! och du vågar bara du sparkar dig själv i ändan och slutar vara en sån fegis!

Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare en sladdning in från sidan, med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten - samtidigt som man skriker: - "WOO HOOO, vilken jävla åktur!!!