Gråtande Kvinna I Tvättstugan.



Alla som någongång har tvättat vet att man ska hålla tvätt tiden och om man inte börjat tvätta så loosar man tiden efter 30 minuter. Alla kan dessa regler om man inte är helt bakom...

I går så behövde jag tvätta men kvinna A hade bokat tid 19.30 när klockan var 20.10 så gick jag och stoppade in mina kläder.

Efter 40 min tog jag ut dom och stoppade in andra tvätten jag hade... då kommer kvinna A helt hysterisk och börjar gnälla om hur hemsk jag är som tog tvätt tiden och hur respektlös jag är och hur hon har skyndat från jobbet där hon hade med sig sina två barn med sig för att hinna tvätta o att hennes man faktiskt var hemma så jag kan inte bara "ta" tvättiden hur som helst (hennes barn är desutom monster som jag avskyr helt och totalt)

Då säger jag det att om hennes man nu är hemma kunde väll han har gått ner och tvättat i tid, nej skriker hon med gråten i halsen, han kan inte tvätta.... nähä? O inte passa barnen heller tydligen när han är hemma utan du ska ha med dom på jobbet eller?
Men snäll som jag är så säger jag att ok var här om 40 min så får du tvätta jag kan strunta i min sista tvätt... fortfarande med gråten i halsen och helt hysterisk säger hon Jajajaja för vi ska åka bort 2 veckor och VI MÅSTE TVÄTTA!!!!!! Detta skriker människan i trappupgången...

Efter 40 minuter så har hon inte kommit ned, det går ytterligare 10 min och då tänker jag att det kanske inte var så viktigt då eftersom hon ännu en gång inte håller tiden så jag slänger in mina strumbyxor på handtvätt som tar 30 min och går in till mig... 15 min senare ringer det på min dörr och där står kvinnan A helt vansinnig och skriker och skriker hur hänsynslös jag är, hur kan jag göra så här, vad är det FÖR FEL PÅ DIG???????  Jag hade tvättiden och du kan inte ta den och du lovade att jag skulle få tvätta!!!!!!! Jag säger till henne lugnt och sansat att du var inte här i tid ännu en gång så jag trodde inte det var så viktigt... och ju lugnare jag är dessto hysteriskare blir hon... hon springer gråtande upp för trappen medan jag och Johanna som jag haft i telefonen håller på att skratta ihjäl oss...

Två minuter senare ringer det IGEN på min dörr... då är det hennes man, ordförande i vår förening som kommer ner och börjar skrika han oxå vilken idiot jag är och hur han minsann ska stoppa tvätten för dt var DERAS tvätt tid och varför jag tvättar jag skulle ju flytta (eeeeh va? Vad har det med saken att göra liksom) sen går han in i tvättstugan och börjar trycka på knapparna, då säger jag det att du som inte är kapabel till att tvätta ska fan inte röra maskinen heller kanske daxs att du lär dig tvätta så din fru inte behöver gråta... han börjar knuffa på mig och ska fram till maskinen och jag säger att visst jag kan stoppa den men inte mitt i programmet för då kan maskinen gå sönder och att till nästa gång så år ni se till att respektera de regler som finns och inte bara stå och skrika... Då börjar han ännu en gång babbla om regler som inte finns, som JAG ska ha hittat på att jag är dum i huvudet men att såna regler om 30 min kanske ska införas och bla bla bla....

Iaf storyn slutar med att jag tar ut min tvätt... ser att de regler han påstod att jag hittade på sitter på dörren inne i tvättstugan så jag går upp till dom, ringer hååårt på dörrklockan så att deras skitungar ska vakna när kvinnan öppnar dörren så säger jag att: -Så nu har jag tagit ut min tvätt och även om din man inte är tvättkunnig vid 45 års ålder så hoppas jag iaf att han är läskunnig och kan läsa de regler som sitter på dörren ii tvättstugan... sen går jag därifrån... Inte konstigt att folk mördar andra i tvättstugor om dom har såna grannar som jag har, jag bad till och med Johanna vara kvar i luren ifa det skulle urarta helt...

Här är FLER galna grannar:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article482357.ab

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_1200535.svd

http://www.kvp.se/nyheter/1.905408/tvattstugebrak-slutade-i-ambulans

http://www.hyresgastforeningen.se/eprise/main/hemhyra/data/2007/02/article/article20070201_143936220/article20070201_143936220?orgId=&ViewMode=&ParentListView=Everyone





Män är från mars? Jordens undergång?



Om det är någon som läst boken "Män Är Från Mars, Kvinnor Är Från Venus" så kommer ni att förstå vad jag pratar om... jag har de senaste dagarna sett och hört väldigt roliga missförstånd... men är vi verkligen så olika? Enligt den psykologiska faktorn så är vi lika det sägs att alla vill:
Spegel, spegel... beundran av sig själv sägs vara en av döds synderna.

1. Alla människor vill först och främst bli älskade.

2. Får vi inte kärlek vill vi bli beundrade.

3. Blir vi inte beundrade då vill vi bli fruktade.

4. Och blir vi inte ens fruktade då vill vi bli hatade.


Men om vi psykologiskt fungerar lika hur kommer det sig att tjejer kan prata i telefon i timmar medan killar bara i någon minut och vad menar tjejer egentligen med det de säger?

Är det verkligen så stor skillnad mellan tjejer och killar? Jag tror det för när man går lite djupare in under ytan upptäcker man att tjejer och killar är två helt olika släkten.

Ta ett telefonsamtal som exempel.
Tjejer kan prata i något som kan mätas med en evighet i telefon. Om vad, kan man fråga sig. Jo, om precis allt och därmed egentligen ingenting. Att tjejer är bra på att prata, vet alla, men att de i timtal kan hålla ett samtal från att dö, är det dessvärre halva befolkningen som har svårt att förstå. (Jag kan själv erkänna att jag och Ann-Charlotte en gång pratade i 11 timmar i sträck i telefonen, gick jättebra att både duscha, se på tv, laga mat o allt annat samtidigt) Den andra delen av befolkningen är i sin tur väldigt bra på att hålla telefonräkningen nere. De vet hur man får fram det viktigaste i ett samtal och de vet även hur man avslutar det snabbt.

Om tjejer och killar pratar med varandra i telefon blir det många gånger ett väldigt konstigt samtal för de båda. Tjejen kan ringa utan någon speciell anledning för att fråga hur killen mår och berätta om hur hennes dag har varit, medan killen mest tycker att det känns dumt och obekvämt när tjejen pratar om massa onödiga grejer och inte vill något speciellt.


                                                          E.T Phone Home??? Eller inte?


Ett annat sätt som de två arterna är olika på är när det gäller beskrivningar. När det gäller vägbeskrivningar, till exempel, kan tjejen ge beskrivningen:

”Kör rakt fram, förbi huset med de söta, blommiga gardinerna och röd skorsten och vidare förbi brevlådan som liknar en svart katt. Vid huset med den gula gungbrädan och den randiga solstolen tar du till höger och kör förbi lekparken och fortsätter fram till det vita huset med blå dörr. Där svänger du till vänster…”

Medan killarnas beskrivning ofta lyder:

”Kör två kvarter rakt fram och sväng till höger. Kör 200 meter och sväng sedan till vänster.”

Problemet med tjejernas små söta beskrivningar är att det inte finns en enda kille på hela jorden som skulle komma ihåg dem eller ens lägga märke till alla de gulliga detaljerna som tjejernas mascaramålade ögon skådat. Stackars killar!

                                                                  Missförstånd händer lätt


Jag hörde för inte så längesen ett roligt samtal killen och tjejen var inte så gamla men det det löd så här:

Killen: Asså, jag älskar dig verkligen.
Tjejen: Men va fan har du gjort nu då?
Killen: Va? Ingenting! Jag älskar dig, är det nåt fel på det?
Tjejen: Ja, när man säger det! … Vad fan har du gjort? Nåt måste du ha gjort när du säger så ju!
Killen: Men du säger ju så hela tiden! Varför får inte jag det?
Tjejen: För att du är… kille. Såna är liksom inte lika känslosamma. Asså, inte för att du inte är det, men asså, vi tjejer har liksom lite mer känslor typ. Och ni är asså lite mer… ja… liksom "I am gangsta" typ… Äsch! Ska vi göra slut i stället?


Så hur löser man situationen där faktiskt tjejer och killar lever ihop i världen för att inte stöta på vår undergång? Något som är tänkvärt är det här i alla fall:

Pojkar skryter...

Berättar högt och gärna om att de är tuffast, starkast, häftigast, störst och bäst. Flickor vet att de överdriver, men lyssnar ändå. Flickor berättar gärna att det är dags att göra si och så, och att pojkar måste lyssna för det är viktigt att lyssna. Pojkar vet att flickor menar allvar, men lyssnar ändå inte...

Jag är bäst, störst, häftigast!






Deja Vu av det dåliga slaget...

Alla har varit där någongång...

Haft den där oroliga, jobbiga känslan... som deja vu av det dåliga slaget... oavsett vad man varit med om så när man är mitt uppe i det så kan man jämföra det med ett sår, man ramlar och slår sig ordentligt, såret läker men blåmärkena är kvar ett bra tag och sen finns det bara ett ärr, men varje gång man ser ärret, eller blir påmind om olyckan så kan man känna hur ont det gör.


Så hur kan man påskynda läkningen? Finns det ingen antibiotika? Plåster? Amputera? Hur länge ska det göra ont? Bär man alltid med sig saker som man gått igenom eller är det bara vissa saker som fastnar?

Jag funderar på om man som vuxen lättare tar till sig av nederlag, kanske man tar mer illa vid om någon är elak än man gjorde som barn. Barn bråkar slåss men är oftast vänner igen efter en kvart, max en vecka. Dom har inte heller lärt sig "slå under bältet" genom att använda fula ord, psykisk eller fysisk misshandel... dom kanske som mest rycker varandra i håret. Men ju äldre vi blir dessto mer verbala blir vi och som alla vet även ord kan göra ont.

Så vem ska skydda, lära och uppfostra barnen så att dom när dom blir vuxna inte skadar sin medmänniska genom våld, otrohet eller helt enkelt genom och vara rakt igenom ond? Även om man har en god uppfostran så blir vissa människor onda och elaka, så hur kan man slippa all dejavu av det onda slaget?

Vissa människor verkar vara osårbara medans vissa människor alltid går omkring med närheten till gråten, beror detta på vad dom gått igenom eller deras egna styrka? Hur blir man så stark att man är opåverkad av det andra gör mot dig? Rycka på axlarna och säga bättre lycka nästa gång är en underbar egenskap eller är själva egenskapen att dom döljer sorgen väl? Så vad är lösningen för att slippa dålig dejavu? Och hur motverkar vi den när den kommer?

Nancy Ajram -Enta Eih

                          

    Till dig..., hur kommer det sig att vissa texter är så träffande?







Nancy Ajram -Oul Tany Keda



Älskar denna låten just nu!
Och för oss som inte kan arabiska så finns det eng. text så man förstår...









Tänkvärt...

Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta. Familjen var
hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.
Istället placerades de i ett rum i en kall källare.

När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade
det.
Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.
Hon svarade: 'Saker är inte alltid sådana som man tror.

Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus.
Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i deras
sängar för att vila sig ordentligt.
När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande.

Deras enda ko låg döende på ängen. Den yngre ängeln var verkligen arg och
frågade den äldre hur hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända.
'Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.
Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du
tillät att hans enda ko dör'.

Den äldre ängeln svarade:
'Saker är inte alltid sådana som man tror.'

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det hålet så
jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet, eftersom han
var så girig.

Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta
husvärdens fru, så jag gav honom kon istället'. 'Saker är inte alltid
sådana som man tror'.

Någon gång händer det saker som man är olycklig över. Tro att varje sådan
händelse är till din fördel.

Med tiden kommer du att få veta...
Några människor kommer snabbt in i våra liv och snabbt försvinner ur våra
liv . Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv. De
lämnar vackra spår i våra hjärtan. Vi blir aldrig mera som vi varit,
eftersom vi lärde känna en god vän!

Liar, liar, pants on fire!



Att det ska inte vara så förbannat svårt att vara ÄRLIG! Det är inte ens svårt att stava till... men ändå går folk bakom ryggen på varandra, baktalar, ljuger och undanhåller saker!

Jag har träffat tillräckligt många lögnare i mitt liv så att jag kan se tecknen och JAG HATAR LÖGNER. Var ärlig mot mig och jag är förlåtande och förstående... vissa gånger väljer man att inte se, men man vet innerst inne när folk undanhåller saker för en... det kan vara både vänner och ens partner...

Senaste veckorna har det varit lliiiiite för mycket av undanhållande av sanningen.
VAD ÄR PROBLEMET????
Vänner/Bekanta som inte säger rakt ut att
-Nej vi kan inte ses idag jag ska träffa Kalle, Lisa eller vad fan dom nu kan heta sen blir det jävligt jobbigt när storyn inte håller hela vägen ut.
Whats that point?

Om nu person A inte vill/orkar/har lust att träffa mig o fika utan hellre gör det med Kalle eller Lisa så blir väll inte jag sur över det, däremot blir jag sur när jag går förbi och ser dom sitta o fika när person A egentligen skulle jobba över/var sjuk/se på fotboll...
(Detta var bara ett exempel på en situation)

Folk är i regel dåliga lögnare och skapar en story med massa hål och lyckas inte hålla ordning på lögnen och jag brukar oftast låta dom tro att dom lyckats och när det gått tillräckligt lång tid så klipper jag banden i stället...


Pinocchio var en dålig lögnare!


En klok vän sa idag att:
-Folk ljuger i regel när dom vet att det dom gör inte är rätt.

Det stämmer. Om du inte har något att dölja behöver man inte ljuga. Visst jag ljuger när det gäller födelsedagar och sådana saker men varför ljuger folk om struntsaker? Varför säger man att Lisa ringde när det egentligen var Kalle? Varför undviker man att svara när Lisa ringer när man är med vissa personer men inte med andra? Varför säger man att man ska träna när man egentligen sitter o fikar? Varför säga att man jobbade till 16 när man egentligen slutade en halvtimma tidigare?

Jag undrar vad som är värst, alla dessa mytomaner som springer lösa...

(Mytomani, Från Wikipedia:
Mytomani (myt + mani) innebär att en person, en mytoman, ljuger mer eller mindre tvångsmässigt, det vill säga utan att det finns någon tydlig orsak till lögnen.

Mytomani är i sig självt ingen psykiatrisk diagnos. Ibland kan den härledas till narcissism, paranoia eller schizofreni, ibland till olika tvångssyndrom. En mytoman känner ingen skuld när han eller hon ljuger, det blir en "sport" att testa om omgivningen tror på ens lögner, även om de egentligen är betydelselösa.

Många mytomaner skapar en myt om sig själva varifrån de kommer, hur deras uppväxt har varit, hur mycket pengar de har, vad de jobbar med osv. Orsakerna kan vara flera, dels att verka mer intressant, dels att väcka omgivningens medlidande etc.

Vissa mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte. Vad som händer när man avslöjar en mytoman är olika beroende på personlighet och bakomliggande orsaker till beteendet. Man bör dock vara försiktig, avslöjandet kan ibland utlösa våldsutbrott, ibland självdestruktiva eller depressiva beteenden.)


eller han som ljuger EN men stor lögn?

Vänner.

Vilken kväll/natt och ny morgon det blev och allt tack vare såna goda vänner... Ibland är dom spontana ideerna mest lyckade.
Ska man göra nått, ska man göra det ordentligt och det verkar jag inte vara ensam om o tycka :P

Efter att en galet lycklig Mirre smugit sig på Cristiano Ronaldo som bor på hotellet brevid hennes lägenhet kom vi bara en aning försent dit vi skulle...
Sen var det fullt ös- medvetslös som gällde...

En sväng till Ambassadur, sen Village... och mitt dåliga humör försvann i goda vänners lag, men jag har länge funderat länge på en sak.

Hur kan man veta om den man träffar är intresserad av dig som flickvän, kompis eller bara vill få dig i säng?

Oavsett vilket så börjar ju de olika stadierna på samma sätt.
När ser man förändringen?

Jag är trött på folk som tror att dom kan komma och gå i mitt liv som dom vill! Antingen stannar ni eller försvinner för gott, men kom inte och dyk upp när ni har tråkigt, eller behöver prata med någon om era problem eller när ni behöver nån att festa med.

Jag har mött en del såna människor både killar och tjejer, man får bra kontakt... dom ringer till dig flera gånger i veckan, man ses har roligt och en dag är dom borta bara för att nån månad senare dyka upp igen som om inget hänt!

Tack och lov så vet jag vilka mina riktiga vänner är... som dom säger.... I nöden prövas vännen....Ni stämmer alla in på detta och ni vet vilka ni är!

Kvällen avslutas med en snabb runda på White Room och sen hem för o sova gott... och jag vaknade av ett samtal från en vän jag saknat, han bad på sitt eget vis om ursäkt för hur han betett sig och lovade bättring. Jag hoppas den goda sidan är tillbaka för o stanna.



Anger management!!!

Ibland blir man bara så jävla förbannad och jag tror jag har problem med min ilska hahaha...
Några saker som retar upp mig FRUKTANSVÄRT är:

1. TAXICHAFFÖRER, dessa muppar ska ta oss kunder från dörr till dörr snabbt och smidigt men inte fan vet dom hur dom ska köra (jag får ALLTID guida dom) och dessutom kör dom saktare än en rullstol!!!! Väldigt få taxichafförer jag mött som vet hur man kör...




2. IDIOTER, finns i alla former men nu syftar jag på dom som stannar precis när dom kommer upp för en rulltrappa... dom som jobbar i butiker men inte har kunskap om det dom jobbar med...dom som aldrig passar tider...dom som går jättesakta när man går bakom dom.

3. GAMLINGAR, många e snälla o rara men sen finns det dessa bittra gubbar o gummor som slåss med käppar, svär åt oss unga och luktar illa....

4. FALSKA JÄVLAR, dom där som alla råkat ut för, dom som går bakom ens rygg, dom som inte kan ta ett problem ansikte mot ansikte och som bara slingrar sig när man ställer dom mot väggen. Dom som bara ringer när dom behöver ens hjälp och när dom är ensamma. Dom som pratar bakom ryggen istället för att säga saker till dig.

5. HANTVERKARE, vem fan börjar kl 7.00 på morgonen? Dom väsnas alldeles för mycket, och när dom ska gå in för o "kolla nått" i din bostad så tar dom ALDRIG av sig på fötterna utan klampar rakt in med smutsiga skor! Och när man verkligen behöver dom, då är dom på kafferast!

Barnens Rättigheter!




Dom senaste dagarna har handlat mycket om barn... det har fått mig att fundera på hur skyddade barnen egentligen är i samhället och vad samhället gör för dom? Vem lyssnar på barnet som säger -Jag vill inte bo hos pappa!
Utan hellre väljer att gå efter sina regler och paragrafer förutom när det gäller att skydda sig själva?

Vem har i dagens läge inte läst böckerna av Dave Pelzer om pojken "Det"  "Gömda" av Lisa Marklund,
eller den fruktansvärt vidriga boken "Gör vad ni vill men döda henne inte" av Bob Snoijink & Yolanda.
Den handlar om Yolanda och nu är jag väldigt härdad (Pojken som kallades det osv är inget jag snyftar till) men denna bok är tammefan det värsta! Är en självbiografi om den värsta pedofilskandal som avslöjats i Holland, en flicka säljs av sina föräldrar i deras hemma sadist bordell, där de inte bara testar nya sadist lekar på henne utan tvingar henne att föda fram barn som de också utnyttjar som bebisar, sedan mördar och tvingar henne att äta osv.. I all oändlighet ungefär... Riktigt jävla vidrig men kan vara svår att få tag på....

Så vem vet egentligen bäst för alla dessa små?
Var och såg filmen Patrick 1.5 härom dagen där en typisk svensk villa idyll (tänk vovve, villa, volvo och 2 barn) får ett gaypar som grannar, det var katastrof ett, sen ska dom adoptera en bebis men får på halsen en trotsig småkriminell tonåring katastrof två... men som i de flesta filmer allting gott, slutet gott men det som störde mig mest var att allt blev så jäkla bra i detta v.v.v idyll...

Vem säger att sagan inte kan sluta lyckligt för Hassan med sin ensamstånde mamma i Rinkeby? Nej han hamnar i problem och sen gör man filmer som Nattbuss 807 om honom (nån som minns den filmen)
Eller för ett gaypar i Hägersten? Nej deras son/dotter blir utstött....
Eller för dubbelarbetande pappan i Mörby? Nej den sonen blir missbrukare.. typ....

Ni förstår min poäng säkert... Vad är det som säger att en kärnfamilj är bästa familjen?


Vi säljer stringtrosor till 8-åringar, så små barn som 6år går på klinik för att ta bort håret på kroppen! Vi ska vara allt mer jämnställda i ett samhälle som inte tycker flickor ska ha rosa o pojkar blåt för då är dom inte jämnställda, men om vi suddar bort våra gränser för vad som är "flickigt" och "pojkigt" så kanske även gränserna för vad som är "vuxet" också suddas ut? LÅT barn vara barn så längre som möjligt!!!

                   Nej stor eloge till Zasquia som lät sin son leka som han själv ville leka utan dagisets inblandning...



OCH

 Till Linda som låter Isabell sina döttrar vara klädda i rosa och lila topp till tå tills dom tröttnar :P

             

                                                          Sophia Älskar er sötisar!

Hela världen är full av galningar!

Detta nedan är en msn konversation som jag hade med en kille som jag trodde var min vän Mandanas vän, har träffat Mandanas vän vid flera tillfällen och jag tyckte att han var lite konstig på msn så jag svarade oftast väldigt kortfattat och ofta har jag inte svarat alls till honom, men han har fortsatt skriva varje gång jag loggat in... och varje gång man träffat honom med Mandana har han varit helt annorlunda som Dr. Jekyll och Mr. Hyde liksom... men idag fick allt sin förklaring.
Psykfall ska spärras in


Kille säger:
hej

SOPHIA säger:
hej

Kille säger:
leget

SOPHIA säger:
bara bra

Kille säger:
va händer ikväll

SOPHIA säger:
ska iväg ut

Kille säger:
nice vart?

SOPHIA säger:
stureplan

Kille säger:
village?

SOPHIA säger:
ja hamnar nog där tillslut

Kille säger:
ska vi skåla ikväll då?

SOPHIA säger:
ja om du är där kan vi göra det

Killesäger:
;)

Kille säger:
känner du igen mig då?

SOPHIA säger:
kanske

Kille säger:
hahahah

Kille säger:
klart du gör

Kille säger:
;)

Kille säger:
det e en stor fest på f12 imorn ska du dit?

SOPHIA säger:
nopp

Kille säger:
ja ska dit

Kille säger:
ska vi ses i veckan

Kille säger:
vi kan ta en drink

SOPHIA säger:
nej har mkt o göra

Kille säger:
du e rolig

Kille säger:
ja sa från början

Kille säger:
att jag tar dte jag vill ha,,,,,,,

SOPHIA säger:
jaha... men vi är bara är vänner

Kille säger:
det e klart

Kille säger:
men du ska veta va jag går för......

SOPHIA säger:
ok

Kille säger:
ons kl 21 på rival

SOPHIA säger:
vad hände där?

Kille säger:
ja jag ska träffa dig där

SOPHIA säger:
jag ska inte dit

Kille säger:
vi tar en drink där det e trevligt

SOPHIA säger:
nopp

SOPHIA säger:
jag är upptagen

Kille säger:
tor?

SOPHIA säger:
som sagt jag har mkt att göra

Kille säger:
du kommer inte ha roligare....

Kille säger:
hitta en kväll.....

Kille säger:
e ganska otålig av mig när jag ser nått jag gillar

Kille säger:
har väntat för länge på att hugga på dig

SOPHIA säger:
hahahah

Kille säger:
har vart lat

Killesäger:
hahahha

Kille säger:
när kan du?

SOPHIA säger:
aldrig

Kille säger:
låt mig bestämma istället blir lättare så

SOPHIA säger:
jag har annat att göra

Kille säger:
du festa jue bara

Kille säger:
gör du annat oxå

Kille säger:
jag vill ha en tjej jag kan visa upp

SOPHIA säger:
visa upp? Men jag kommer aldrig bli din tjej

Kille säger:
det e bra...vi kör undercover

Kille säger:
det e därför vi ses på rival

Killesäger:
ingen känner oss där

SOPHIA säger:
Va?

SOPHIA säger:
Men vi är bara väner och vi kommer inte bli något annat för jag vill inte det

Kille säger:
allt löser sig

Kille säger:
;)

SOPHIA säger:
va?

Kille säger:
va får du mest komplimanger för på din kropp?

SOPHIA säger:
varför?

Kille säger:
nyfiken

SOPHIA säger:
dom flesta gillar min intelligens

Kille säger:
tråkigt svar

SOPHIA säger:
Ska jag ljuga lr

Kille säger:
jag utgår från att du har brain.....

Kille säger:
men jag ser mkt mer

Kille säger:
e du lika skön som du ser ut?

SOPHIA säger:
förlåt?

Kille säger:
jag ska hejda mig nu

Kille säger:
blev för mkt ghetto

SOPHIA säger:
Alltså... jag har INGET intresse för dig mer än som vän.

Kille säger:
hur kommer det sig?

SOPHIA säger:
För att du är inte min typ

Kille säger:
jag trodde du gillade killar som vet va dom vill

SOPHIA säger:
Ja det är inget fel att veta vad man vill men det handlar om mer än så

Kille säger:
hmm

Kille säger:
du kommer att gilla mig

SOPHIA säger:
men jag har redan träffat dig och jag är ledsen men det klickade inte

Kille säger:
när?

SOPHIA säger:
hos Mandana

SOPHIA säger:
hur trodde du vi fick kontakt annars?

Kille säger:
va?

Kille säger:
vi har aldrig träffats

Kille säger:
känner ingen mandana

SOPHIA säger:
ok så hur fan hamnade du på min msn?

Kille säger:
jag fick den på facebook

SOPHIA säger:
inte av mig

Kille säger:
jag tog den

Kille säger:
som jag gör me allt som jag vill ha

Kille säger:
veilken tönt träffa du?

SOPHIA säger:
Du tog min msn och addade mig och när jag pratade med dig så lät du mig inte veta att du inte var den killen jag trodde du var! Du e helt knäpp ju!

Kille säger:
det e därför vi måste ses

SOPHIA säger:
Nej. Vi ska inte ses jag har inget intresse av dig alls. Du är borta från min msn!



Kvinnor och vänskap...

Vad är det med vissa tjejer? Bitchiga, kliver på dig, ber inte om ursäkt, stöter på "din" pojkvän (vad är detta med att vilja ha den som är upptagen) när hon tror du inte ser osv... allt detta såg jag idag när jag var ute... tydligen spelar det ingen roll om du är på Harem Nights eller på Stureplan.

Men sen också detta att vissa kvinnor är helt hopplösa när det kommer till killar, från att varit självständiga och helt sansade så tappar vissa kontrollen heeelt när dom träffar en kille. Detta är bara några av de misstag dom gör:



1.
Från att varit en rolig och kul kompis försvinner hon totalt och man får aldrig tag på henne förens den dagen då pojkvännen ska ut med sina polare. DÅ är hon på party humör...

2.
Sitter ihop med sin kille dag och natt, ska man ses för och fika så är han där, ringer man henne är han där osv.

3.
Från att varit sansad och cool tjej med kloka värderingar får hon nu helt vansinniga svartsjuke utbrott på hans ex, tjejen i kassan på ICA, eller Agda 87år på våningen över.

4.
Hon vägrar att svara i telefonen för att pojkvännen är där.

5.
Vad man än beslutar sig för att göra så vill hon ha med pojkvännen, ska bara tjejerna gå ut så nog fan kommer pojkvännen vara på samma ställe.

6.
Eller den värsta av alla, hon som var som din tvilling, ni gjorde allt ihop sen fick hon en pojkvän och då går det flera månader innan hon ens ringer upp, hon slutar ringa, hon vill bara va med sin kille och det spelar ingen roll om din värld har krachat för den enda hon tänker på är sig själv och sin pojkvän, hon är som uppslukad av jorden tills den sagen hon får problem med sin pojkvänn, då ringer hon upp dig och låtsas bry sig för att sen gå över till att berätta om sina egna problem, och när dom är lösta försvinner hon igen, tills det tar slut eller nästa problem dyker upp.

Visst jag har också varit svartsjuk så jag trodde jag skulle klösa ut ögonen på bruden som var föremålet för min svartsjuka, jag har också dissat vänner ibland men att göra det gång på gång e inte ok....

Kärleken På Stureplan :P



Fick ta bort mitt inlägg om  "Ångest" eftersom så många killkompisar ringde mig och tog åt sig... fanns visst fler svarta får där ute än dom jag skrev för ALLA trodde att det var just dom jag skrev om hahahahaha...

Nu till nått riktigt kul... Mr Söder him self eller "Man kan inte hitta nån på Stureplan" har kammat hem en riktig pingla....söt som socker var hon.... och var hittade han henne? Jo på Sturecompagniet... hahahahahahaha  kanske man ska ta södersnubben o sätta honom på Stureplan, och Stureplans snubben till söder så klickar allt? Opposites attracts sägs det jue...

 


Hur fungerar detta med olikheter egentligen?
Är det bättre med lika barn leka bäst eller är det tråkigt? Ska man ha nån som är ens motsatts eller nån du är lik? Allt för olika kan ju bli en katastrof men är man för lika kan det ju bli väldigt tråkigt i längden...
Personligen tror jag att ett mellanting är bäst, att det inte finns nått motstånd kan ju bli fruktansvärt tråkigt...

Varför Männen Kissar Stående...


När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem.
Gud sa: - Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...
Adam avbröt: - Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul,
livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa: - Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
Gud svarade suckande: - Hjärnan Eva, hjärnan.

Kärleken Övervinner Allt?

Detta med kärlek är intressant....

Många blir brända men överlever och reser sig upp igen och hittar den rätta. Vissa lever med brännskadorna för evigt och vissa skyr elden i resten av sina liv... Vem är du?
Vissa människor kan inte älska överhuvudtaget, dom vet inte vad kärlek är och vad det innebär när man är kär i någon.

Som en klok vän satill mig:
Vill man ha "tid" att tänka på vad man vill så innebär det att man vill ha "tid" att tänka på om det finns någon bättre där ute just nu.
Det är sant. Är man kär behöver man inte tänka på vad man vill, då vill man vara den andra nära, känna tryggheten, värmen, och bara få vara... Så här är lite kloka ordspråk till mina vänner som gått från att vara EN till TVÅ önskar er all lycka till....


KLOKA ORDSPRÅK:

* Av alla passioner är kärleken den starkaste, för att den samtidigt anfaller både huvudet, hjärtat och sinnena. -Lao-Tse (604 f.Kr-531 f.Kr)

*Den som dör för kärleken, älskar för högt. -Franskt ordspråk

*Det är endast med hjärtat man kan se rätt. Det viktigaste är alltid osynligt för ögat. -Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944)

*En är ensam, två är ett par, tre är en folksamling. -Ordspråk från Ryssland

*Förståndet känner inte hjärtats behov. -Luc de Clapiers Vauvenargues (1715-1747)

*Gammal kärlek rostar aldrig. -Svenskt ordspråk

*Kärlekens första suck är förnuftets sista -Antoine Bret

* Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr. -Oscar Wilde (1854-1900)

* Den enda som kan läka kärlekssår är den som orsakat dem. -Publilius Syrus (85 f.Kr-43 f.Kr)

* Han som inte kan ge, kan heller inte känna -Friedrich Wilhelm Nietzsche (1844-1900)


In case you failed to notice,
In case you failed to see,
This is my heart bleeding for you,
This is me down on my knees,
and these foolish games are tearing me apart,
And your thoughtless words are breaking my heart.
You'd teach me of honest things,
things that were daring,
things that were clean,
things that knew what an honest dollar did mean.
So I hid my soiled hands behind my back, Somewhere along the line I must've gone off track with you.
Well, excuse me,
guess I've mistaken you for somebody else,
Somebody who gave a damn,
Somebody more like myself.






Att Minnas Eller Inte?

Minnen...
Minnen är utspritt över hela hjärnan men det mesta finns lagrat i hjärnbarken.

Glada minnen från när du tog ditt körkort...din första pirrande dejt, din första kyss, ditt barns födelse... men vad händer när dina minnen inte längre är glada? När det som fick dig att skratta nu får dig att brista i gråt, när dina minnen hugger dig i hjärtat... vad gör man då?

Jag önskar själv att jag kunde radera filer i min hjärna lika lätt som man gör på en data.... delete detta.... delete det... saker som fick mig att le och må bra nu får mig att må dåligt... varför ha det kvar?

Den som förlorar någon som står dom nära får ofta höra "du har i alla fall minnet kvar av henne eller honom " men vad ska minnet göra mer än att påminna dig om det du inte längre har! Att minnas någons skratt, röst eller beröring hjälper inte i ensamheten då du vill ha den personen där. Levande.

En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter,
den du älskade gick och kommer aldrig åter.


Man kan minnas på många olika sätt. Dofter, en bild, en högtid, en maträtt osv... Man kastas tillbaka till en tid som fanns oavsett om den var bra eller dålig.... Jag är själv väldigt känslig för saker som väcker mina minnen till liv, det finns en parfym som får mig att känna mig alldeles varm, trygg och glad... såna minnen vill man ha kvar. Men det finns en plats jag aldrig besöker, jag har tackat nej till ett jobb som låg där, jag går en annan väg för att undvika den platsen pga de minnen som finns.

Vill man minnas det som är dåligt? Om man hade möjligheten att glömma skulle man det då? Vill man minnas någon som gått bort? Jag vet inte...