Kaninkokande & lönnfeta dvärgar.

Helt tomt, blankt, om man säger något i mitt ena öra så kan jag garantera att det ekar... vet inte vad jag ska göra för o få ordning på allt... Trodde det skulle bli bra efter resan men det blev det inte.

Psykopaten är kvar och det tröttar ut mig, orka lägga till mig med massa fuskprofiler på FB. Nu undrar ni nog hur jag vet det e han och att det är en fuskprofil? Jo för det är samma sak varje gång. Jag skriver och frågar "Hej, vem  är du som la till mig som vän, kan inte minnas att vi träffats" jag får nått tillbaka som jag inte svarar på...sen kommer det ett till mer aggressivt, sen ett till tills han börjar med samma förolämpningar som han alltid kör med... Dessutom har profilen nästan inga vänner och nyligen gått med i FB.

Sen funderar jag på det här med återvinning, det verkar som om alla återvinner varandras ex eller sina gamla ragg... börjar det bli brist på killar i Stockholm? Alltid känner någon, någon eller någon som varit tillsammans med den o den....mycket förvirrande... o sen alla dessa toppentjejer och superkillar som sänker sina krav så lågt att ordet krav knappt existerar, "jo men han e snäll" kanske dom säger om den lönnfeta snåla dvärgen dom blivit ihop med, eller "hon kan iaf laga mat" om den kaninkokande, kokainstinna bruden dom dejtar. Man får inte ha så höga krav sägs det.

VADÅ inte ha höga krav??? Klart som fasen man får!!! Om man inte har krav på den man träffar så betyder det ju på något sätt att man själv inte anser sig vara värd så mycket mer än det man får. OM man träffar nån som springer runt med massa andra så tycker man uppenbarligen att man inte är värd att vara den enda, träffar man nån som gång på gång avbokar förutom när det passar den personen själv så anser man tydligen det är ok att vara en leksak vid behov, träffar man en snålis så är man tydligen inte värd en middag och vice versa träffar man nån golddigger så är man inte värd mer än kassako.

Jag vet mitt värde och vad jag kan ge, aldrig att jag skulle träffa nån som inte kan uppfylla det tillbaka.
”Så som du vill bli behandlad ska du behandla andra


Flickvänsmatrial?


Maria Montazami

Är det någon som vill göra världen och mig en tjänst och ha ihjäl människan! Hur orkar hon leva med sig själv? Hon är ju så korkad och dum så klockorna stannar! Sina jävla tofsar, läppstift o sin inredning... Gaaaaaaaaah!!!!! Hon tycker hon är så smart när hennes sätt att spara pengar är att använda sin makes kontokort... Dumma åsna!


När hjärtat är fångad.

Nyss hemkommen från Thailand. Vilken befrielse det var!
Jag kände mig fri... fanns inga men och måsten tog dagen som den kom, träffade nya och gamla vänner, pratade med horan i gathörnet likaväl som fiskgubben... Jag dansade barfota i sanden... och jag funderade.

Jag funderade på vad jag vill, vem vill jag vara när jag ÄR så många? Jag trivs lika bra med en hemmakväll i pyamas och ostbågar som med en fartfylld partynatt på stureplan, jag älskar på ett grabbigt sätt snabba bilar, motorcyklar och kampsporter men vill helst inte smutsa ner mina händer för att byta bildäcken, lika väl som jag vill hitta den rätta så vill jag inte förlora min frihet. Det enda jag vet med säkerhet är att jag mår som bäst när jag är utomlands och slipper den svenska mentaliteten där allt ska fungera och vara på ett visst sätt, när mitt eget kontrollbehov totalförstörs och jag blir tvungen acceptera att inget funkar som det ska. När jag kan få på ett bohemiskt vis strosa runt utan att känna en press på hur jag ska vara för att ingen ska bli besviken.

Enkelt kanske vissa tänker. Flytta! Men nej det är inte enkelt, mitt hjärta är fångat i Sverige, jag kan inte lämna dom jag älskar mest. Mina föräldrar, mina närmaste vänner som betyder mer än något annat, varav en av dom har två småttingar på ingång och jag vill absolut inte missa en sekund av deras liv!
What to do?


Polisen? En SKAM för Sverige!!!

Vilket SKÄMT!!! Vilka fruktansvärt INKOMPETENTA och VÄRDELÖSA poliser vi har i Sverige! Fick hem ett brev av dom där det stod att "Förundersökningen nedlägges- Förutsättning att kunna identifiera gärningsmannen föreligger ej"
VADÅ inte kan identifiera gärningsmannen???

Jag har gett dom adress, IP-nummer, telefonnummer, plats han tränar på och en nogrann beskrivning utav honom! Vad vill dom ha mer? Ska jag släpa in honom på polisstationen eller? Ska jag göra allt jobb åt dom eller förbannade NOLLOR!!! I andra länder kan man åtminstonde muta polisen till att göra sitt jobb men inte i Sverige inte, här sitter dom på sina feta rumpor och äter donuts!

Det är en skam för Sverige att vi har sådana människor som ska beskydda oss medborgare dessutom är det en kvinna som tagit beslutet hon som kvinna borde väll för fan bli lite förbannad över att en kille ska få trakassera en tjej på det där viset!

Och NEJ han har inte slutat. Han messar, skriver och försöker adda mig med alla möjliga olika profiler han använder sig utav.