Mysa & dejta.



Som (inte ny, men inte gammal) singel på marknaden så har jag fått höra att folk vill "mysa" Mysa.
Vad ÄR mysa? Vad händer efter mysa? Hur långt kan man gå när man "myser" utan att man riskerar chansen till att det kan bli något mer? Något seriöst?
Mysa kan inte vara att ligga för då är man ju KK eller ett one night stand.

Vad jag däremot har insett är att på 7år så har spelreglerna ändrats, när jag träffade mitt X träffades vi i ca 2 veckor. Vi bytte nummer, lite sms fram o tbx och sen träffades
man och efter första kyssen var man liksom ett par... väldigt enkelt.

Nu ska man dejta fram o tillbaka... kan hålla på i månader... man kan dejta flera olika, man kan ligga på sina dejter eller så kan din KK bli ditt seriösa förhållande... så himla förvirrande... sen får man inte glömma hur facebook öppnat massa dörrar på gott och ont... vågar man inte gå fram och prata om man ser någon ute så kan man alltid hitta dom på FB och börja puffa eller adda dom som vän... Kanske var man modigare förr? När man var tvungen att ringa. Prata. När man var tvungen att träffas för att få pirr i magen, nu räcker det att se hur just han/hon logga in på facebook-chatten för det ska flyga fjärilar i magen.
                                                                                                                                                                          
Sen kan det ju vara förödande för ett förhållande om man är lagd åt det svartsjuka hållet, eller om man gillar nån, för hur många gånger per dag kan man gå in på nåns facebook sida? Analysera alla nya vänner dom får? Man får stenkoll på allt:
-Nä Nisse sover nog han har inte varit inne på sin Facebook idag.
-Nisse skulle ringa och han blev vän med Anna klockan 11.23 och nu är klockan 11.25 buhuuuuu...
Nä bort med alla spelregler och kör med öppna kort tycker jag.