Håriga brudar!

Jag säger bara usch, fy och blä! Tjejer ska fasen inte ha hår någon annanstans än på huvudet! Nu vet jag att vi är skapade på detta sätt och bla bla bla men alla kan göra misstag och tja... Gud gjorde ett misstag när han gav tjejer hår på kroppen!

Dagligen när jag jobbar så kommer det in fräscha och söta tjejer/damer/tanter i små klänningar eller kjolar med linnen och ska se på smycken sen när dom ska prova nått halsband och lyfter upp armarna för att knäppa halsbandet så har dom världens jävla bush under armarna! INTE OK! Det typ dinglar svettdroppar från håren... eller dom som har mustach TA BORT! eller håriga ben? Det är fint i sommaren eller?

Att killar har hår är ändå ok, sen kanske man inte behöver se ut som en apa men lite hår tillhör ändå det här matcho stuket, mecka med en bil / hugga ner träd / rädda en kvinna i nöd - men hur sexigt hade det varit om kvinnan han räddade hade mustach? Snygg filmkyss där!


Vi plockar ju bort vinterkläderna på sommaren så för tusan ta av er pälsen också!


Hata Krypkörning!!!

Trodde jag skulle dö av värmeslag i söndags! Det var så varmt att när jag var klar med MC-lektionen hade jag saltränder på linnet, vovven fick följa med och han la sig i gräset och njöt medans jag slet med min krypkörning JAG FIXAR INTE ATT KÖRA SAKTA!!! Nån som har bra tips? Förutom dom jag får av lärarna????

Börjar bli nervös för uppkörningen, det e så många saker som inte få gå fel! Men som kan gå fel. Tänk om jag inte klarar att leda hojen framåt eller backa med den som dom kräver att man ska. Tänk om jag ramlar? Tänk om jag sätter ner foten? Tänk om jag kör på någon!!! Gaaaaaah!!!


Midsommar i City!

Det var midsommar i helgen, något som jag och tjejerna valde att fira i stan för en gångs skull -varför inte prova något nytt liksom? Jennie skulle jobba och jag sklle köra MC samt vara hundvakt på söndagen så resa iväg var helt enkelt inte på tapeten... Det blev mysig picknick på Djurgården under dagen och sommaren visade sig från sin bästa sida!

På kvällen åkte vi in til det enda stället öppet Utecompagniet och mötte Eric&c/o vårat gäng var nog dom enda som inte var turister men fasen vad kul vi hade!!! Vem behöver dansa runt en midsommarstång liksom?


Shopping shopping!

Varit och hämtat mina skor som dom fick skicka från Växjö eftersom dom inte fanns i strl 37 i Stockholm, passade på att köpa ett par riktigt sommriga klänningar också för kanske kanske är sommaren här nu?







Tyvärr lyckades jag bränna hål i den här nyinköpta klänningen när jag skulle stryka den =(
VEM FASEN SA ATT MAN INTE KUNDE HA HÖG VÄRME NÄR MAN STRÖK SIDEN????


Vad är Lycka?

Mina tankar har trasslat in sig i tankar kring lycka. Vad är lycka? och hur behåller man den? Kan man vara "för evigt lycklig"? Just nu har jag jättemycket att göra i mitt liv så lycka just nu skulle vara att få sova EN HEL NATT och få vakna utav mig själv utvilad vilket jag inte gjort på 3 månader men när jag fått göra det, hur länge håller den lyckan i sig?

Många verkar tro att pengar kan köpa lycka kan den det? Om pengar är det enda du har är du lycklig då? Eller dom som vill vara friska... om dom bara var friska men panka och utan vänner är dom fortfarande lyckliga då? Dom som tror att lycka är att ha en pojkvän/flickvän skulle dom vara lika lyckliga om partnern var tex sjuk?

Jag tror att lycka är balans och inre styrka.
Du måste ha pengar, kärlek, hälsan och du måste vara stark i dig själv. En vän till mig upptäckte nyligen hur ledsen hon blev när en del av hennes hälsa togs ifrån henne och hon inte kunde träna längre, träningen var en stor del av hennes liv och det fick henne att må bra, genom att ta bort en pusselbit ur lyckans pussel så blir det ingen helhet.

Jag känner mig som lyckligast och oövervinnerlig när jag klarat något ingen trodde jag kunde, när jag är stark i mig själv och inte behöver förlita mig på andra utan klarar saker på egen hand. Jag tog mig ur en svår och destruktiv relation där jag inte hade rätten att vara mig själv, jag reste mig upp och kom tillbaka starkare än någonsin. Jag vågar säga ifrån, jag vågar prova nya saker, jag vågar vara annorlunda och bryta mönster, men jag vågar också gråta och visa mig liten ibland... och detta gör mig lycklig!

Kolla in videon för lite mer boost av lycka =)


Grattis Linda & Max

Herregud vilken söndag!
Vi firade Lindas födelsedag på vår stammis Grekrestaurang sen väl hemma bestämde jag mig för att lägga mig tidigt och se på Michael Jacksons film "This is it" i reklamen slängde jag på mig mjukisar o sprang ner till 7-eleven för o köpa lite godis jag hann inte mer än ut från 7-eleven då Linda ringde:
-Vattnet har gått kan du komma o passa tjejerna?

PANIK!
Jag kastar mig in i en taxi, springer in till Linda o förväntar mig typ ett blodbad och kaos... det enda kaoset där var jag... Bianca sover, Isabell kollar på fotboll och Linda står över en massa handukar och skrattar! Jag springer omkring som en virrig höna o vill ha ambulans och måste packa en väska till Linda (det hade dom gjort) Isabell som är 8 år försöker lugna mig: -Sophia lugn lugn allt är under kontroll kom och sätt dig här. Jag säger till stackars henne att hon kan ju inte titta på fotboll nu! Ica o Linda åker till Danderyd och jag o Isabell sätter oss och tittar på en dokumentär om flygkrascher klockan 23.50 går vi och lägger oss men jag bara vänder o vrider på mig som tur är höll Ica (Max) mig uppdaterad om allt som hände. Fy fasen vad jobbigt med graviditeter! Måste ju vara 1000ggr jobbigare för oss runt omkring!

Men nu är underverken här =)
01.34 kom första och vid 02.00 kom andra tvillingen och dom är SÅÅÅÅÅ fina!
Välkomna till världen Vincent och Charlie!

 

GRATTIS LINDA OCH MAX DETTA GJORDE NI BRA!!!

Vicktoria & Boxer Robert... nej Daniel heter han ju...

Vilket himla ståhej det varit runt bröllopet jag har faktiskt inte brytt nämvärt men igår när tjejerna samlades hos Mikaela och satt och kollade så började jag också känna att det är ju en stor sak att dom gifter sig, en folkfest och alla gillar fest.

Vi satt där och var expertkomentatorer i vår egen lilla värld, kollade deras kläder, maten, inredningen osv osv men är inte Daniel galet lik boxer robert och grodan Kermit?

Det där läskiga stela leendet, ögonen? Och han verkar vara en riktig torrboll! Innebär det att våran princessa också är trist? Eller att hon är helt galen och behöver någon som dämpar henne? Dom ser ju helt underbart kära ut men kunde hon inte hittat någon med lite mer "go" i och hans tal igår var en KATASTROF vem var hans engelskalärare? Hon borde få sparken! Däremot är ju Daniels pappa Olle min nya idol sen igår, hans tal knäckte dom andras upp o ner.

Ne jag tror tyvärr vi har ett lite tråkigt kungahus, det är bara Madde som rör om i grytan då o då och kanske nu också Carl-Philip som har sin romans med Sofia. Bara för att dom är kungliga så behöver dom väll inte bete sig som robotar? Stela och helt opersonliga... Jag hoppas snart på mer folkfest och mer kungabröllop men då vill jag se ett med mer liv i!

Så himla glad =)

Shit vad jag är glad!!!
Jag klarade min MC-teori!!!

Jag var så sjukt nervös innan eftersom jag har väldigt svårt att göra just prov och att sitta och plugga till sånt, jag har mycket lättare för att göra praktiska saker. Jag tror helt ärligt att jag under hela min skoltid kanske klarade max 10 prov från 1an till gymnasiets slut, däremot var jag duktig i syslöjd och träslöjd och sånt.

Jag gjorde onlinefrågor två timmar igår kväll innan jag somnade och gick upp i morse och gjorde online frågor i 3 timmar och fick asdåliga resultat, jag hade yrsel, hjärtklappning, vimsade omkring, blev nervös för jag skulle bli ful på körkortsbilden, åkte fel tunnelbana, händerna skakade och jag stammade.

Att jag var tusen gånger mer nervös nu än när jag gjorde bilteorin förra året berodde nog på att jag klarade den andra gången med ett enda poäng men efter en månad så var alla trafikregler och dylikt som bortblåst ur huvudet, nu fick jag dessutom sitta och plugga frågor om just MC så huvudet snurrade av vingarmslager, packboxar, bromsskivor, framgafflar, styrlagerglapp, bränslesystem, tändning, luftfilter, gaffelrör osv osv... vissa frågor förstod jag inte ens men lärde in svaret som tur var så kom just dessa frågor så HUR bra jag egentligen kan teorin det vill jag nog inte ens veta... jag fattar ju inte ens vart man får parkera hahaha

Men nu är den fixad så nu får jag ÄNTLIGEN boka uppkörning! Man får ju som sagt inte ens boka uppkörning förens man gjort riskettan och risktvåan samt klarat teoriprovet. Jag undrar vem som kommer på frågorna på provet? Jag fick bla dessa frågor kan man hitta dummare frågor?

Rätta svaret borde vara: För att ställa till problem.

 

Vad är D för alternativ liksom hahaha

 

Är det så här det känns att vara fylld med Eufori???




Jag & Fotboll

Som alla nog vet är jag defenitivt ingen fotbollsfantast... snarare tvärt om... Visst kan det vara kul att se en final men att hela världen kollapsar bara för att det är fotboll tycker jag är underligt. Tv program ställs in, det är krönikor, extra insatta program bara för att nån speciell snubbe gjorde ett mål, sen blir halva världen upprörd och hävdar domarfusk för att lilla landet okänt tog hem hela skiten osv osv...

Varför reagerar inte hela världen så när det är VM i dvärgkastning eller kanotpolo? (Ja dom här sporterna existerar faktiskt) Det måste ju vara bra mycket roligare att kolla på dvärgkastning än fotboll???

Sen när Sverige ändå åker ut så fortsätter man kolla... whats the point? Om ens land inte är med finns det väll ingen anledning att kolla man vet ju ändå att nått annat land tar hem segern, snacka om självplågeri att lida sig igenom alla matcher för o se typ Bhutan ta hem allt och inse att vi verkligen borde skämmas för att vi förlorade mot just det landet som ingen räknade med ändå.

Nej visa gärna fotboll men snälla gör det med måtta och när Sverige ändå åkt ut så kan vi slå över kanalen och se på Schackboxning =)


Helt slut...

Känns som min hjärna stängt av sig. Som att den sagt -Stopp, stopp nu måste du vila och sen tryckt på off-knappen.

Jag går upp på morgonen, kör mc-lektion, jobbar, fixar ärenden, springer hit o dit, alltid nån att ringa, kommer hem, pluggar på teori, sitter ett par timmar på datan för att fixa vissa saker jag inte kan skriva här just nu, tänker, tänker, tänker... och när jag väl ska sova är jag så rastlös av allt tänkande att det inte går...

Alltid vara trevlig och snäll, alltid finnas där när folk behöver mig medans dom kommer och går hur dom vill i mitt liv när dom fått prata av sig och mår bra så försvinner dom ur mitt liv tills nästa kris. Kunder på jobbet som vill berätta hela sin livshistoria, kunder som är oroliga för microfoner och spionprogram i sina ringar, kunder som köper två smycken ett till frun och ett till älskarinnan, kunder som berättar att deras barn dött för en vecka sen och vill köpa ett kors JAG VILL INTE VETA!!! Var kommer alla freak ifrån och varför kommer dom till mig? FÖRSVINN!!!

Igår stängde min hjärna av sig. Körde hoj. fixade massa saker, kom hem lagade lasange & paj sen somnade jag vid 17-tiden sov till 21 gick upp o borstade tänderna och somnade igen, vaknade vid 8 i morse fortfarande helt supertrött... nu ska jag iväg o jobba... Känner mig som en zombie...

-Jag tror jag behöver en kram-

Köra hoj & skratta = dålig kombo!

Att börja asgarva o köra hoj är INGEN bra kombination... det resulterade i ett uppskrapat knä och vrickad handled =( fast å andra sidan så hade jag iaf kul när jag skadade mig.

Jag övade krypkörning i bana vilket innebär att det är 4 koner uppställda på rad som man ska köra i mellan i 3-4 km/h i slutet ska du vända innanför en linje där marginalen är ca 1m, detta är sjukt svårt och ännu svårare för mig som är kort och liten eftersom man måste hålla balansen genom att vara så rak som möjligt vilket är svårt för mig då jag måste sträcka på mig när jag svänger... hur som helst... idag på lektionen satt krypkörningen där den skulle och skitnöjd gör jag den om och om igen.

Då kommer det en gubbe som rastar sin hund förbi och på skämt ropar till min körskole lärare:
-Är hon full eller så som hon sicksackar?
Detta hör jag och börjar asgarva för jag inser ju att det ser rätt roligt ut med nån dom i gångfart åker sicksack o vänder hela tiden. När jag börjar skratta tappar jag balansen mitt i en sväng, hela hojen på 220kilo välter och under den ligger jag, knät skrapar i asfalten (eftersom skinnställets är för stort sitter inte skyddet på plats) och min handled fastnar mellan kopplingshandtaget och styret, upp kommer jag inte för jag orkar inte lyffta upp hojen, den är helt enkelt för tung och dessutom sitter jag fast med handen... Gubben skämms, jag skrattar och körskoleläraren + en annan elev får tillsammans lyffta upp hojen. Resultatet?
Det här:


Men det var bara att fortsätta köra och jag är SÅÅÅÅÅÅ nöjd för att jag lyckades med min krypkörning =)

Två sidor på ett mynt...

Hur man än vänder och vrider på det finns det alltid två sidor på ett mynt. Därför ska man inte dömma folk baserat på rykten. Hur många gånger har inte jag dömt någon på förhand baserat på vad jag hört och hur många gånger har jag inte fått äta upp det? Massor... tills en dag då jag lärde mig...

...och nu då?
Nu när jag är stark, när jag fick lära mig den hårda vägen hur det känns att förlora allt. Vem är det nu som tröstar vem? Vem ringer vem? Vem är stark nu? Jag vet dina hemligheter, jag vet allt om dig... vet vem du är... vad du känner... vad du tänker... Jag vet hur svag du är, vem som helst med starkare vilja får dig att böja dig och aldrig att du skulle kunna stå för dina handlingar... det är därför blir du inte hel...

Men jag finns här. För jag vet att du behöver mig det har du alltid gjort, likväl som jag behöver dig för vi är två sidor på samma gamla smutsiga mynt...

 


Boomerang effekten...

Var tvungen att låsa min blogg under ett tag men nu är jag tillbaka.
Förra helgen var det födelsedagsfirande o mors dag o konfirmation, veckan rullar på med jobb o köra mc, o denna helgen... tja... den var intressant....  Boomerang effekten är lika träffsäker varje gång... Ni vet om man kastar en boomerang så kommer den alltid tillbaka förr eller senare har du otur så träffar den dig i skallen :P