Första MC-Lektionen

Min första MC-lektion hade jag igår. Jag har ju valt att ta några lektioner på skola, dels för o öva krypkörning och sen för att man även får låna deras hoj på uppkörning och inte sätta sig på en helt ovan MC. Det roliga var att när jag kommer till Bararby där vi övar så är det min gamla trafiklärare, det roliga är att det första hon säger är:
-Jasså är det fröken blyfot som är här?
Hon kallade mig så när jag tog mitt körkort eftersom jag alltid körde för fort med bilen som om jag hade bly i foten när jag tryckte på gasen.

Jag fick höra från henne att jag hade talang för o köra hoj så jag fick köra med dom som var klara med uppkörning (tro fasen att jag har talang när man kört sen 14 ska bara börja göra det lagligt nu) Fast jag ramlade en gång, vi skulle svänga i hög fart och snävt, problemet var bara att hojjen väger 220kilo och jag nådde knappt ned och jag orkade inte riktigt hålla emot den med mina 50kilo så vi gick omkull och jag skrapade upp mig på knäät eftersom skinnstället var för stort så satt skyddet som ska skydda knäät nere på benet i stället. Tack o lov ramlade jag inte i konbanan som en av dom andra gjorde det hade varit pinsamt. Idag har jag rejäl träningsvärk efter att kört i 2h igår.

Men jag har ett problem. Jag hittar INGET skinnställ i min storlek. Har letat i Stockholms innerstad på MC-Varuhusen och en del på nätet men det finns inga hela, svarta skinnställ i 34 eller 36 hittade nått mesigt rött o vitt supertjejigt skinnställ men jag vill ha ett SVART ska det vara så svårt? Gick in och frågade och dom nästan skrattade åt mig i butikerna när jag frågade. Sen visar dom mig sådana här skinnställ:



Massa plotter o färger o skit, man får ju epilepsi av o titta på dom! Ska åka till Karlstad idag o va där i helgen så får passa på och kolla om det finns där kanske, håll tummarna för mig!

Nån som kan analysera detta?

Insåg idag efter en visning på min lägenhet att min kylskåpsdörr ser rätt lustig ut. Undrar vad folk som ser den får för bild av mig. Kan man göra en kylskåpsanalys av människor???

* Bild på mig med en orm
* Bild på konstiga frukter
* En magnet där det står "Jag kysser bättre än lagar mat"
* Sen har vi recept på koko sabzi
* Sen en pratbubbla där det står "Jag tränar visst igår jag dansade jag minst fyra timmar i baren"
* Idolbilder på Eddie (som e gay)
* Ännu en magnet där det står "Om du inte blir förvirrad på det här stället bör du snarast uppsöka psykolog"
* Sen en Diet organizer som säger hur mkt mat jag får äta och hur mkt den ska väga


Gravid chock!

Sjukt bra helg det här =)
Fredag var det tjejernas kväll med lite käk och sen Strandbryggan, Utecompagniet, Rose och Collage.

På lördagen hade Fredrik & Frank inflyttningsfest dom har skaffat en superfin lägenhet i Vasastan och renoverat den tipp-topp, dom ska få fixa min nästa lya tror jag minsann. Jag o Mikaela lämnade inflyttningfesten lite före dom andra för att möta upp söta Rosanna vi drog till Humlan för lite babbel och sen Rose.

 


Så vad gör man en regning söndag?
Jag beslutade mig för att Linda med all sannorlikhet behövde min support när hon bakade och mycket riktigt ingen har rört om socker i en skål som jag gjorde, resten av tiden satt jag på stolen brevid o kollade på medans Linda o flickorna bakade för kung o fosterland.

Nått som däremot var lite utav en skräckupplevelse och chock var Lindas mage, från att dom "puffat" lite fint så RÖR SIG hela magen!!! Ok nu vet jag att vi snart ska ha bebisar men det e ju superläskigt o se när dom rör sig i magen, typ som om hon svalt en ailien eller nått, kan dom inte sparka lite sådär fint som dom gjorde förut? Så det bara typ känns? Eller bara "hoppar till" lite grann? Nej dom vänder sig o dansar can-can eller nått där inne så det ser ut som dom försöker ta sig ut genom skinnet...
Ne dax o föda nu tycker jag så dom kan bete sig som folk o inte skrämmas sådär...

Ska bli så spännande när dom kommer, vilka är dom? Vad tycker dom? Kommer dom vara lika varandra? Hur kommer dom bete sig? Hur kommer dom se ut? ÄR det verkligen två pojkar? Vad vill dom göra med sina liv? Vad kommer dom få för egenskaper från Ica? Vilka från Linda? Det är liksom två nya människor som jag inte känner, två små människor, jag har aldrig känt nån som är så liten, noll år liksom! Fatta vad coolt. Dom kommer känna MIG i hela sitt liv, i en sek, en minut, en dag, ett år osv =) Shit det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att dom snart är här! Måste skynda ta mitt MC-kort så vi kan ut o åka!!!


Linda bakar med magen =)                 Isa & Bianca e grymma i köket =)

Typ största bull-längden någonsin!!!


Inte så tuff som jag tror!

Fick för mig en dag att jag skulle ha lite "tuffa" t-shirts och linnen, bli lite tuffare helt enkelt... Det gick sådär för detta var vad jag kom hem med... hrmm...




Sjukvården i sverige är... SJUK?!

Släpade mig till "Riskettan" idag med mina värmeutslag som spridit sig över hela mig + feber dock lite lägre idag "Riskettan" är en väldigt intressant 3 timmars utbildning som man måste ta innan man får ta MC-kortet och jag tycker faktiskt att det är bra att den är obligatorisk.

Vet ni tex att det finns 300.000 registrerade motorcyklar i Sverige, men om man räknar på att en körskola kanske har 5-10stycken, Uppkörningsbanorna har ett par stycken var, samt att många personer har flera stycken i sitt namn så finns det kanske runt 150.000-200.000 aktiva förare och att säsongen varar vår/sommar så är det otroligt många som dör, mellan 300-400stycken. Vi fick se bilder på olyckor som skett både svåra och mindre svåra bla:

OBS!!! VARNING FÖR HEMSKA BILDER!!!!

Den här killen körde körde omkull i bara i 25 km/h men hade bara shorts o tröja på sig

Den här killen körde omkull i en hastighet av 25km/h men han körde med bara shorts&tröja.

Den här personen körde utan hjälm med bara en mössa i låg hastighet. Det vita du ser är skallen.

Det här är en förare som endast använde tunna handskar...outch...

Denna snubben skulle "bara" åka över till grannen och ramlade av

Tillsist. Så här kan det se ut om det vill gå riktigt illa =(



Nu till något sjukt inom sjukvården. Åkte raka vägen till en läkarmottagning efter utbildningen. Fick snabbt träffa en läkare och jag berättade om värmen på jobbet, att jag inte kunnat dricka ordentligt och haft jättehög feber men i övrigt kännt mig frisk. Fick lämna det vanliga kissprovet o sen vänta. När läkaren kommer tillbaka säger hon:

 


Läkaren -Du har virus.

Jag -Eeeh... Va?

Läkaren -Ja, du har virus, gapa stort ska jag kolla din hals.

Jag gapar och hon kollar.

Läkaren -Ja så ser jag att du har varit förkyld en längre tid därutav viruset.

Jag -Men vänta lite nu. Förkylning? Med virus? Men jag har inte känt mig sjuk! Allt började när värmen kollapsade på jobbet. Kan det inte vara så att jag är röd i halsen för att jag är uttorkad?

Läkaren -Det skulle det kunna vara men som jag ser det så har du haft en lång förkylning med virus och utslagen du har är nässelutslag.

Jag -Men... nässelutslag ska ju klia...

Läkaren -Kliar dom inte?

Jag -NEJ! Dom är bara röda och flammiga och ser ut som värmeutslag och flera av mina vänner berättar att dom ser ut så när dom fått värmeutslag.

Läkaren -Då är det virusutslag, från viruset. Virusutslag kliar inte.

Jag -Okey... men är du verkligen säker? För jag har redan pratat med 2 sjuksköterskor och en vän till familjen som är läkare och alla 3 säger att de symtom jag uppvisar är tydliga symtom på värmeslag och värme utslag... Borde jag inte känt mig dålig och snorig och sånt om jag varit sjuk i nån form av influensa under en längre tid?

Läkaren -Nej.

Jag -Nehe... ok... så du menar att stå i 40 grader i 4 dagar utan att dricka tillräckligt inte borde påverka kroppen negativt?

Läkaren -Nej. Jag skriver ut 30kortisontabletter till dig nu, 15 av dom ska du lösa i vatten och dricka på en o samma gång, sne får du medicin mot virusen och sen får du mot klådan.

Jag -15 STYCKEN??? PÅ ENGÅNG??? Det låter mycket... vänta nu mot vilken klåda?

Läkaren -Klådan på dina utslag.

Jag -MEN DOM KLIAR JUE INTE!!!

Läkaren -Kanske dom börjar så det är bra o vara beredd.

Jag -Jaha... eeh tack då.


Sen försökte jag fråga lite mer om det kanske hade nått med qvicksilvret jag andades in en hel dag och fick på mig men då hade hon bråttom till en annan patient så hade jag mer frågor kunde jag komma tillbaka en annan dag.

Vad fan är det för fel på vården i Sverige???

Jag tror inte för fem öre på hennes diagnos. Gick iaf hem o drack mina 15 kortisontabletter, jag vet ju trots allt att kortison hjälper mot de flesta utslag men man brukar få en salva eller ta kortisontabletter som en kur under ett par dagar. Ingenstans jag googlat har jag funnit nån som tog 15 stycken på samma dag =/ Vid svår allergi tex tar man 4 tabletter om dagen i 6 dagar ofta tar man en halv tablett. En 30 minuter efter somnade jag som en stock och sov i 4 timmar och visserligen hade nästan alla utslag försvunnit när jag vaknade men...

 

Undrar vilka biverkningar jag får utav detta?



Värmeslag!

Jaha... då har man åkt på värmeslag. Igår kände jag mig verkligen inte kry när jag hade varit på jobbet, jag hade svårt att andas och ont i hela kroppen, pulsen slog snabbt och jag svettades som en tjockis på löpband. Tänkte först att det är nog bara för att vi har 40 grader på jobbet och jag sprungit ut&in så att jag blivit kall/varm om vartannat och därmed kanske börjar bli sjuk.

Åkte o mötte upp Linda & Max sen drog vi och käkade men kände mig sämre och sämre hela tiden när jag kom hem hade jag 39graders feber, skickade iväg ett sms till min chef och förvarnade att jag eventuellt inte kunde jobba i morgon men hon kunde inte jobba och inte nån av dom andra heller så jag var helt enkelt tvungen att bli frisk... och det SNABBT!

Tryckte i mig massa frukt, c-vitamin, te osv men min feber steg varje halvtimma och när jag hade 40.5 grader blev jag nojjig... ringde sjukvårdsrådgivningen och förklarade läget och dom sa att det med största sannorlikhet var värmeslag, vad är då värmeslag?

Värmeslag är ett tillstånd, då kroppen under loppet av relativt kort tid blir överhettad, Hög lufttemperatur och hög luftfuktighet i kombination med fysisk ansträngning och vätskebrist är ofta en orsak.
Symtomen är ofta förväxlande lika med influensa, illtagande krasslighet, trötthet, yrsel och huvudvärk.

Så det jag fick göra var att ducha i kallt vatten, sen la jag mig med is på pannan och drack kallt vatten. I morse hade febern dämpats men hade fortfarande hög feber. När jag kom till jobbet kände jag mig genast sämre. Det är så varmt och fuktigt eftersom ingen fläkt funkar så det är som att gå in i en bastu efter ett par timmar hade jag fått röda fläckar på kroppen, nästan som nässelfeber... men det är tydligen också typiska tecken på värmeslag.

Nu ligger jag och försöker plugga MC-teorin, ska göra riskettan i morgon. Nu för tiden sen nov- 2009 har dom ändrat regler så att man måste göra nått som kallas "Riskettan" och "Risktvåan" "Riskettan" är en kurs på 3-4h som lär dig hur alkohol, droger och trötthet påverkar ditt körande. "Risktvåan" handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden, man får prova på att köra i olika situationer och hastigheter och upptäcka både sina egna och motorcykelns begränsningar. Genom utbildningen får man uppleva hur olycksrisken har samband med hastigheten och förarbeteende. Jag MÅSTE orka i morgon för jag har drömmar som ska infrias i sommar =)

Vilken hoj är snyggast?




Värmebölja!!!

Känner ni av den? Det är rena rama Thailandsvärmen, inte? Det kan bero på att den endast existerar på mitt jobb. Vår fläkt, vårt aggregat vårt NÅNTING har gått sönder så vi har sen förrgår haft närmre 40grader helt galet, allt man har på sig blir dyngsurt för man svettas så. Fine jag gillar värme men i 40grader då vill jag ha en bikini på mig och nära till havet för ett dopp. Inte stå fullt påklädd i butik!

Kunderna lämnar butiken för det är för varmt, en kund höll på o svimma och i torsdags sprack vår termometer dessutom, en sån där gammal med qvicksilver i så dessutom luktade det gift i butiken och ingen hjälp får man någonstans.
Ringde vår jour igår 3ggr och sa:
-Ni måste komma, det här funkar inte.
-Ja då vi ska komma sa dom alla tre gångerna.
Men inte fasen dök dom upp!!!

Hur varmt är FÖR varmt för att man ska tvingas jobba? Finns det nån regel för sånt? Och vad gör man om temperaturen på jobbet överstiger den temperaturen? Jag kan ju knappast bara stänga igen butiken o gå därifrån, vi ligger ju i en galleria och det är höga böter på om man har butiken stängd...

Igår var jag och Mikaela på "Nelly awards" på Cafet, jättetrevligt jippo för tjejer, man skulle komma dit i en klänning som var köpt på Nelly.com och ta med sig fakturan eller kvittot så makulerade dom på plats för dom första 99 personerna, det bjöds på jordgubbsvin, goodiebags, det var tävlingar m.m


Nej inte igen...

Jag verkligen hatar HATAR när det blir så här. Ratslösheten som sprider sig i min kropp, kan inte sitta still springer fram och tillbaka i lägenheten och gör inget vettigt alls. För jag vet att jag kan inte stilla den genom att trötta ut mig, något måste hända! Något spännande, något som får adrenalinet att rusa genom kroppen.... ett äventyr hur litet det än är, resa bort, se något nytt, bestiga ett berg, köra fort på en väg, SOMETHING!

Det handlar inte om att jag är missnöjd med mitt liv. Jag älskar mina vänner, jag har ett bra jobb, livet leker och sommaren är snart här men ändå har jag sen liten haft denna rastlösa själ som om och om igen vill upptäcka, jag måste varit en upptäcksresande i mitt förra liv. Jag älskar att känna adrenalinet pumpa i kropen så det susar i öronen att känna att man lever till 210% att ha "allt" har aldrig varit tillräckligt, jag vill alltid ha mer och jag kämpar för det.

Hade jag haft en bil eller MC här och nu hade jag satt mig och bara kört utan mål. Hade jag inte haft mitt jobb hade jag åkt till arlanda och tagit första bästa flyg vart som helst.
Men nu är jag här, hur tar jag mig härifrån?


Bodycombat

Igår var jag och provade på Bodycombat. Bodycombat är ett förkoreograferat högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland. Man jobbar med slag- (Jabb, Cross, Hook, och Uppercut) och sparkkombinationer (frontkick, back kick, sidekick och roundhouse kick) I muay thai delen så jobbar man med mycket knän och armbågar. Styrkedelen består främst av sit-ups, armhävningar och andra styrkeövningar med den egna kroppen som motstånd i olika kombinationer och mönster. Passet innehåller även katas och rörelsemönster med hög symbolik till olika kampsportsstilar inom både karate och taekwondo, och i nedvarvningen mer avslappnande rörelser i likhet med tai chi.

Ett kul sätt att träna utan att riskera blåtiror och brutna revben =P
Fast jag tror nog ändå att jag föredrar känslan att slå på något/någon som ger motstånd, men det var ett svettigt pass och idag känns det verkligen i kroppen.

Idag blir det shopping med Johanna efter jobbet, ska bli kul o ses för det var ett tag sen nu tyvärr. Måste hitta ett par marinblå skor som matchar min randiga klänning... nån som vet var man hittar marinblå skor?


Förlåt tjejer, men lever ni bara för killars skull?

Jag brukar surfa runt på en del bloggar och vart jag än läser så är det hjärtesorg hit & dit, dejter som går åt skogen, match.com osv osv även i min egen vänskapskrets så nu tänker ge en rejäl spark i rumpan till alla dessa tjejer som lever sitt liv efter killar. Dom vars liv inte har nån mening om dom inte har en pojkvän, dom som säger att "jag är inte bra på att va singel", dom som måste dejta 47 stycken samtidigt för att må bra, eller dom som glömmer sina vänner totalt när dom går in i ett förhållande eller har nån på "G"

SJÄLVKLART är det väll underbart att finna kärleken och dela en tvåsamhet, absolut, det är inte dom jag syftar på utan dom som känner sig misslyckade och som inte tycker att dom har något värde om dom inte är konstant uppvaktade av någon. Eller dom som är i ett förhållande men hela tiden oroar sig för ditten och datten han sa så, gjorde så, varför då, vad gör han nu? osv...

Jag ska inte kasta sten i glashus, jag har också varit sån men vid dom tillfällena har det också funnits en orsak och ganska snabbt har det som jag och personen i fråga haft på gång avslutats snart där efter. Jag har faktiskt aldrig dejtat någon bara för att "ha" någon så att jag ska känna mig bekräftad. Om det redan från början inte funkar så kommer det inte fungera längre fram heller. Du kan inte "fixa" nått genom att ändra på den andra personen eller försöka ändra på dig själv, vi är alla olika individer med olika viljor man måste helt enkelt hitta den pusselbiten som passar ihop med just dig och tills du hittar den pusselbiten så kanske du skulle försöka lappa ihop dig själv istället för att få bekräftelse och tillfredställelse av massa killars uppmärksamhet.

Dansa, träna, träffa dina vänner, lär dig vara ensam, våga res ensam (man lär sig otroligt mkt om sig själv genom att göra det) ta körkort, eller som jag MC-kort och låt den rätta komma när det är meningen istället för att hysteriskt jaga efter någon.

Saker alla borde uppleva i sitt liv:

Utmana en rädsla
Uppnå minst en av dina drömmar (att gifta sig och skaffa barn räknas inte)
Se en värld som inte är "din"
Förlora (genom att förlora vet man hur bra vinsten smakar)
Var spontan och se var spontaniteten leder dig.
Bada naken =)

 


Så skönt!

Äntligen hemma! Grät nästan av glädje när jag stängde dörren om mig. Vilken jäkla dag det varit! Nu när det är student tider & konfirmationer, dop, giftemål o allt annat som tillhör våren o sommaren så är det sjukt mycket att göra. Idag stod jag ensam under fyra timmar med 40 kunder i kö som alla gnällde och klagade:

-Ursääääkta!! Kan jag få hjälp!!
-Ursäääkta, var är nummerlapparna???
-Ursäääkta, är du ensam här??
-Ursääääkta, säg till dom, jag var här först!
-Ursäääkta, ursäääkta, ursäääääkta!!!!!!!!!!!

Trodde jag skulle explodera till slut! -Nej du får inte hjälp om du inte tar en NUMMERLAPP och väntar på din tur, nummerlapparna finns under den STORA skylten där det står NUMMERLAPPAR och med en pil som pekar på dom, -Ja jag är ensam här om du inte ser spöken som jag inte ser, och ser du dom så kan du be dom hjälpa till!!!

Som tur är så sa jag inget utav detta fast jag hade god lust till det, men jag har bättre serviceanda än så, dessutom blir jag inte stressad utan jag stod där och skojjade med dom och gav varje kund den tid just dom behövde, däremot är det väldigt påfrestande för hjärnan och man blir alldelles slut i huvudet.

Men nu lite bättre nyheter!
Jag shoppade lite härom dagen hittade så snygg klänning och ett par underbara skor som gjorde mig såååå lycklig =)  kan det bli sommar snart också så man kan använda dom så blir jag ännu mer lycklig!!! Och i morgon blir det hård träning ben efter jobbet, längtar redan efter träningsvärk!!!



Föresten! Ni glömmer väll inte att rösta på MIKAELA & ERIKA i tävlingen The Sweet Kiss??? Röstar gör ni genom att klicka på denna länken:
http://finest.se/sweetkiss/#
Vinn en Omega Seamaster och andra fina priser!




Träning gör dig dödstrött och speedway arg!

Jag är så trött. Jag skulle kunna sova i hundra år som Snövit fast utan dvärgarna, dom e sjukt läskiga den ena nyser hej vilt och den andra e helgalen och den tredje är bara butter osv den enda jag skulle känna nån sympati med är väll Trötter.

Trodde man blev pigg av träning och av att äta rätt kost? Jag verkar däremot bara bli tokslö, aggressiv, sur och allmänt förvirrad... undrar vad detta beror på? Nån som vet? Jag har i alla fall börjat käka lite mer vitaminer och omega 3 så får vi se om det kan få mig lite mer pigg och allert.

Det tråkigt är att nu när jag är så sjukt trött faktiskt börjar tycka att det är riktigt kul att träna. Det är kul att ha träningsvärk dagen efter och att se att det faktiskt fanns några små muskler under fettet och huden =) svårast verkar magen vara, jag kämpar som en idiot för o få tillbaka denna magen:

Men det verkar vara omöjligt oavsett hur många situps, magövningar och promenader jag än avverkar och detta gör mig ännu mer arg och förbannad, jag är ingen förlorare som ger upp -ALDRIG!!!

Några som däremot var riktiga förlorare idag var Solkatterna speedway, jag skämdes verkligen när dom mötte Bajen speedway på Gubbängen. Jag Mikaela och Tobbe var där idag på premiärmatchen för allsvenskan. Visserligen var inte banan så bra men vad fan en bra förare ska väll kunna köra på allt, ta lite risker OCH GASA!!! GAAAAASSSSSSSSSAAAAAAAAAAAA!!! Gud så arg jag var. Bjuder på några bilder från när jag var 15år och hade knallrött hår och körde speedway som enda tjej =)



Gumball 3000

Igår var det Gumball 3000 efterfest på Cafet. För dom som inte vet är Gumball ett årligt återkommande rally som äger rum på olika platser på jorden. Fordonstypen är inte enhetlig utan består av många typer av bilar som åker tävlingens delsträckor. Vinnaren brukar inte vara den som kommer först i mål, utan den som färdats med mest stil. Bara startavgiften är drygt 330 000 kronor och celebriteter från hela världen finns med och i år bland startfältets 120 deltagare var rapparen Xzibit som kör en Porsche Cayenne Turbo och Maximilian Cooper (som startade tävlingen) som körde en Morgan Aeromax med. Tyvärr var det ingen som körde min favorit bil koenigsegg, kanske jag borde ställa upp med en sån nästa år :P

Jag och Mikaela kom dit rätt så tidigt, men redan vid 23.30 var det fullt med folk och 50cent hade ett bord där folk flockades folk som flugor. Helt galet. Det bjöds dessutom på lite mat och efterätt och uppträdande. Efter ett tag fick vi sällskap av Erika och Malin och det var en riktigt kul kväll på Cafet som tyvärr annars har tappat mkt av sin glans =(

 

Jag skadade mig naturligtvis, fast det var inte mitt fel (det är det aldrig) En full kille tappade sitt skumpa glas på mig så det gick i tusen bitar skärvorna fastnade i mina strumbyxor och trångt som det var så trängs alla männskor så nån trycker på och så fastnar en glasbit i mitt ben, efter ett tag så märker jag att blodet bara rinner längs mitt ben och ner på skorna kan säga att idag så gjorde det sjukt ont att gå =(



Valborg

Oj vilken valborg det blev! Missade både brasa och sång men fasen så kul ändå. Erika o Mikaela o Malin kom hem till mig jag hade fixat lite käk, grillad kyckling, sallad, grillade grönsakspett, klyftpotatis o sparris med parmesan. Sen begav vi oss mot Rose, där var det så sjukt mkt folk så man kände sig som en packad sill man blev trampad på, drinkar utspillda över en, knuffad osv osv (fasen det e valborg borde folk inte kolla på brasor o va på landet) tillslut gav jag o Mikaela upp, vi drog till Collage och mötte upp några vänner i stället Sen avslutades det hela på White där jag sprang på grabbarna från Thailand så de va kul o se dom igen o prata lite Thailand minnen, jag saknar Thailand sååååå mycket!

Lördag morgon var seg! Hade ont i huvudet men jag hade ju lovat att träna med Mahmood o Kristian så det var bara att pallra sig upp. Kastade i mig kaffe och sen pulvret jag fått som man ska äta (man blandar det med vatten o det smakar jordgubb inget annat konstigt pulver hahaha) tog alvedon o sen iväg. För varje övning fick jag mer o mer ont i huvudet och när träningen var klar så insåg jag att min huvudvärk inte var pga lite sömn min migrän var på väg så det var bara att hem fort som fasen o lägga sig i mörker! Efter ett par timmar kändes det ok så det var bara att upp o hoppa för Uldoz är i stan o hälsar på så mötte upp henne o Maria på Angleis sen till Hotellet. Jag o Mikaela valde att kila förbi Collage en sväng men tillslut kändes det dax att kasta in handuken så klockan 2 sov jag gott i min säng =)

Idag är det ätar dag!
Det betyder att jag är lycklig så nu e det dax o bege sig o äta den godaste pastan i stan! Vart den finns det e hemligt annars vill alla gå dit hahaha sen ikväll blir det maffia film o ostbågar!!!!